Haber

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı Seçim Ofisi Açıldı

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı seçim bürosu açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı seçim bürosunun açılışına AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman, 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzincan Merkez Cumhuriyet Meydanı’nda miting havasında açılış konuşması yapan AK Parti Erzincan Milletvekili ve 28. dönem Milletvekili adayı Süleyman Karaman, Erzincan’la ilgili söylentileri sıraladı.

28’inci dönem milletvekili adayı Süleyman Karaman yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle seçim büromuz açılacak. Biz AK Parti olarak bu seçime en iyi şekilde hazırlanıp, 2011’de yeniden iki milletvekili ile Ankara’ya gitmek istiyoruz. Erzincan sizlerin katkılarıyla.Amacım milletvekili olmak değil Erzincan’a üye olmak istiyorum.Erzincan bize 5 yıl daha ruhsat verirse tüm projelerimizi bitirmek istiyoruz.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda Erzincan’ı tarımla, sanayiyle, turizmle kalkındıracağız. Bunu da sulama ile yapacağız ve sulamada sıkıntı olmayacak. Erzincan’da Turna Çayır Barajı bitti, Ballı Barajı’nın üretimi devam ediyor. Pompaları yeniledik. Devlet sulama parasının yarısını ödeyecek. Erzincan tarım ve hayvancılıkla kalkınacak. Hastanemizin inşaatı devam ediyor. Sloganımız; Erzincanlılar tedavilerini Erzincan’da görsünler. Bunun için yeni bir hastane yapıyoruz” dedi.

Ergan Dağı’nda otel inşaatına da başlandığını söyleyen Karaman, çevre ve şehircilik açısından değerli yatırımların yapıldığını belirtti. Tüm ilçe ve mahallelere doğal gaz gönderileceği söylentisini veren Karaman, “2 ilçemiz yok. İnşallah bu dönem onlara da giderler. Bildiğiniz gibi Türkiye’de çok güzel şeyler oluyor. Önderliğimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetimi. Şimdi doğalgazı bedava yakıyoruz. Bundan sonra mutfaklarda da bedava olacak” dedi.

“Hızlı tren mutlaka Erzincan’a gelecek”

Erzincan’ın komşu iller arasında yer alan Sivas ile Ankara arasını 2 saate indirecek olan Ankara-Sivas hızlı tren projesinin açılışına katıldığını ifade eden Karaman, projenin şöyle başlayacağına dikkat çekti: En kısa zamanda Erzincan’da geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında belirttiği gibi, “2 gün önce Ankara-Sivas hızlı treni seferlere başladı. Hani her yerde söylüyorum ki tren beni seviyor ben de tren yapıyorum. Tren çok güzeldi. iyi ki beni Sivas’ta görüyorum.Ankara’dan Sivas’a hızlı trenle gelmiştim.En son söz vermiştik doğrudur ama hiç vazgeçmedik.Bu hızlı tren mutlaka Erzincan’a gelecek.İnşallah bitireceğiz. Bu dönemde hem Kızıldağ, Sakaltutan, Ahmediye Tüneli, Kuzey-Güney sınırı ve Kemaliye yolu. Erzincan-Kemah-İliç yolu da tamamlanacak. Bu dönem bitecek. Çevre illerimize de duble yol ile gideceğiz” dedi. -ERZİNCAN

haberyenisehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu